Trist og tung uke..

Endelig hjemme!!

Eller jeg har vært hjemme i en uke allerede, det var rart å komme tilbake etter å ha vært borte i 6 uker men HÆLLEDUSSAN så godt det er å høre det norske språket hvor enn jeg går ;) Tysk er ikke akkurat verdens vakreste språk å lytte til.

Formen er uforandret dvs sliten, trøtt, sliiiiiiten, trøøøøøøtt, null energi og et hode som til tider er ekstremt tungt. Om litt over 1 uke må jeg ta blodprøver som skal måle div hormonnivåer i kroppen, både legene i Norge og Tyskland har fortalt at det nesten garantert er blitt skader på hypofysen etter strålebehandlingen som jeg har vært gjennom. Så mest sannsynligvis må jeg starte med medisiner som da skal rette opp dette, men kunne vært verre ting så noen tabletter skal jeg tåle.

2 august skal jeg innover til Rikshospitalet igjen for kontroll, da tar de nye mr bilder pluss nye blodprøver. Så da blir det spennende å se om de har klart å stoppe veksten av svulsten eller ikke.

Det har vært en lang uke, 5 dager før jeg dro hjem fra Tyskland så døde min aller beste bestemor. Hun ble 93 år og 10 dager, bortgangen var ventet men det er allikevel utrolig trist. Men hun og bestefar har gitt oss og meg så mange gode minner, og jeg vet den siste tiden var tøff for henne så jeg er glad for at hun endelig fikk slippe. Jeg vet at hun svever rundt et sted der oppe, sitter med kikkerten sin og titter ned på oss :)   Heldigvis så klarte jeg å komme meg hjem slik at jeg rakk å få med meg bisettelsen, det var et vakkert farvel til en fargerik sjel..

Jeg prøver å slappe av, hvile kroppen slik at jeg får ro. Jeg er så utrolig trøtt og sliten, og har ingen energi til å gjøre stort. Det var det legene sa også, bivirkningene ville bli verre de neste ukene etter endt behandling, før de forhåpentligvis sakte men sikkert blir bedre. Er så utrolig lei av å føle meg så energiløs, men eneste jeg kan gjøre er å bare ta en dag av gangen.

Det var godt å komme hjem, hjem til norsk mat, deilig springvann og familie <3  man må lære å ta vare på alle øyeblikkene man får, enten de er store eller små.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

36, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits