11 dager igjen..

God formiddag :)

Gikk inn på arkivet mitt og så at jeg ikke hadde skrevet noe innlegg siden tidlig mai, da jeg hadde vært her nede til behandling i knappe 2 uker. Nå har jeg allerede vært her i Heidelberg i 4 1/2 uke, og jeg har bare halvannen uke igjen til jeg skal dra hjem. Tiden har gått utrolig fort her nede, det er rart å tenke på at jeg nå bare har 7 strålinger igjen av de 30 jeg skulle ha. Jeg har til og med ikke hatt tid til å få hjemlengsel, det er bare altfor fint her nede til å få det. Dessuten så går egentlug dagene i ett med tanke på at man da får strålebehandling hver eneste dag bortsett fra søndager.

Etter ca 2 uker ut i behandlingen så begynte bivirkningene å komme, det første jeg merka var at jeg ble utrolig trøtt og sliten. Nå har jeg slitt med utmattelse i noen år allerede, så med disse bivirkningene så ble utmattelsen tatt til et nytt nivå. Jeg har også fått hodepine, den er ikke som vanlig hodepine jeg har hatt før. Denne hodepinen varer ikke så lenge, og den kommer og går litt som den vil dette skyldes ds mest mulig det at hjernen hovner opp. I tillegg til dette så begynte jeg i forrige uke å få vondt i øret, sånn type vondt du får når du sitter i et fly som går inn for landing. Dette skyldes at det danner seg vann i mellom-øret, som igjen da laher slike vonde "dotter" som man da kan blåse ut ved å holde seg for nese og munn og blåse.

Enn så lenge så er disse de bivirkningene som jeg har hatt/har, og hvis det ikke blir verre enn det så skal jeg si meg fornøyd. Legen jeg snakket med sa at bivirkningene mest sannsynlig ville bli verre etter behandlingen, men ville gradvis starte å avta etter noen uker. Så det vil nok ta tid å hbile ut når jeg kommer hjem, samtidig så er jeg spent på om alle de andre plagene mine som feks muskelsmertene kommer til å forsvinne. Jeg har egentlig en følelse av at de kommer til å fortsette som før, da jeg ikke har merket noe som helst bedring på det området. Det kjennes ut som jeg har kroppen til en 90 åring. Allerede 1 juni så har jeg time til en nevrolog i Tønsberg pga akkurat dette, selv om jeg da allerede har fått diagnosen fibromyalgi av revmatologen.

Nå begynner det snart å bli på tide å gjøre seg klar til å dra til nok en strålerunde, tenkte jeg skulle rekke og oppdatere litt her først :)

En flott fredag ønskes dere alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

36, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits