Verdens beste hotell!!

De fleste vet at jeg er her nede for å få strålebehandling, og jeg reiser alene. Hittil så har alt gått kjempefint både når det gjelder reise, opphold og behandling. Jeg har bare møtt fantastisk hyggelige folk, og spesielt de på hotellet her er helt herlige.

Da jeg sjekket inn for en uke siden så fikk jeg en liten god kurv som inneholdt vin, pasta, tomatsaus og noe kjeksgreier som velkomstgave. Etter første natt så hadde jeg en gedigen edderkopp på soverommet, jeg klarte å drepe den selv ;) men de kom hit og sjekket resten av soverommet for andre edderkopper, og de sa seg villige alle sterke kvinner og menn ved hotellet å stå ved min side hvis det skulle dukke opp flere :)

I dag har jeg vært her en uke, og akkurat i dag så har jeg bursdag. For en liten stund siden så banket det på døra og der sto ene resepsjonisten med en bursdagsgave til meg. En flaske rosé vin, med noe bakegreier ved siden av. Da jeg sjekket inn her så måtte jeg signere på innsjekken og da måtte jeg også skrive ned fødselsdato, så derfor visste de at jeg hadde bursdag. Da jeg kom ned hit så hadde jeg aldri forventet et slikt hotell og en slik service. Grunnen for at jeg er her er jo i utgangspunktet ganske alvorlig, men å bo på et slikt sted med slike ansatte gjør alt så mye bedre og enklere..

Så derfor, skal dere besøke Tyskland, book dere inn på Villa Toskana i Leimen :)

4 kommentarer

kreativemeeg

25.04.2017 kl.14:10

Selv om grunnen til at du er der er veldig kjip, så må det jo være supert med så hyggelig hotell! Veldig koselig av de :) Gratulerer med dagen :)

downsizeaplussize

25.04.2017 kl.17:14

over all forventning er det, så jeg må innrømme at jeg koser meg litt også :) Tusen takk !

Nora Piscopo

25.04.2017 kl.15:14

Ha en fin dag!

downsizeaplussize

25.04.2017 kl.17:14

takk i lige måde :)

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

36, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits