Bursdagsfeiring og stråling #6

Tirsdag 25 april, det vil si at jeg har bursdag og feirer med å få stråling nr 6 skutt inn i topplokket :) men timen min er ikke før kl 18:45 i kveld, så jeg har god tid på å slappe av og kose meg.

Våknet i dag like før kl 6, får egentlig ikke sove så godt her nede så jeg tok liksågreit å sto opp. Frokosten ble servert av meg selv til meg selv og besto av chiabrød med nutella og litt forfriskende capri sonne ved siden av :) og i dag fikk jeg endelig tatt litt oppvask etter å ENDELIG ha funnet en oppvaskkost i butikken. Jeg har riktignok en oppvaskmaskin her, men jeg er bare en person og det tar en evighet å fylle den opp. Og føler det er littegrann bortkasta å dra i gang maskina med kun et fåtall av ting inni.

De neste timene blir nok tilbragt i sofaen med en god bok, vente på at mamma skal ringe ;) så blir det sikkert en liten blund før jeg drar inn mot Heidelberg og Kopfklinik for å få strålebehandling #6

Det er litt rart å tenke på at jeg allerede har vært her 1 uke, så nå er det bare 5 igjen ;)  dagene går egentlig ganske radig unna, spesielt med behandling nesten hver dag. Reisen frem og tilbake tar alt fra 1-2 timer hver vei alt ettersom om jeg velger å gå det siste stykket eller ikke, så da pkeier jeg å være ganske sliten når jeg kommer tilbake til hotellet.  Avhengig av når jeg kommer inn til timen i dag, så er jeg nok ikke tilbake til hotellet før etter kl 20 en gang. Da er planen å lage en god pastamiddag, og avslutte med en bursdags-is :)

Håper alle der ute får en strålende tirsdag ;)

2 kommentarer

Victoria Larsen

25.04.2017 kl.09:45

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

downsizeaplussize

25.04.2017 kl.10:42

tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

36, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits