2/30

Da er 2 av 30 strålinger gjennomført og so far so good :) selve strålinga er smertefri og man blir fort vant med den stramme maska som man må ha på seg, denne skrus fast i bordet slik at du ligger helt stille og strålen treffer riktig.  Jeg er alltid tidlig ute til slike type avtaler, så jeg satt en stund på venterommet til det ble min tur ;) men når man først kommer inn så tar det bare max 15 minutter til du kommer ut igjen. Du legger fra deg jakke og verdisaker i et avlukke, så går du langs en svingete gang finner selve strålerommet i enden. Hele greia virker nesten som en liten labyrint, jeg aner ikke hvorfor det er laget slik men slår iallefall kjedelige hvite ganger.  Du kommer til strålerommet og du legger deg på en benk, støtte under knærne og hodet ligger også på en liten nakkestøtte. De finner frem masken og setter den på, du kjenner at hele hodet blir presset ned i bordet og satt fast. Teknikerne går deretter ut, den mekaniske armen med benken du ligger på beveger seg og setter deg i riktig posisjon og strålingen starter. Du blir snudd en gang slik at de får strålet deg både fra høyre og venstre side, kjennes nesten ut som en karusell når benken blir bevegd rundt i rommet :)

Så kommer teknikerne inn igjen, tar av masken og man kan gå ut i friheten igjen. 

I dag fikk jeg også testet ut bussen i Heidelberg, hadde egentlig tenkt å gå men kroppen var vond etter siste gåtur så jeg tok det som et tegn da den bussen jeg må ta stanser rett uttafor når jeg kommer ut.  Det tar tilsammen 1 time hver vei til/fra hotellet/klinikken, og systemet er merkelig for her går alle bare på bussen/trikken uten å vise noen ting eller snakke med sjåføren. Jeg har månedskort så jeg slipper å kjøpe billett, så da er det bare å hoppe inn og sette seg med en gang. For en nordmann føles det veldig merkelig :) ;)  Heldigvis så har det ikke vært noe problem med å ta trikk og buss, jeg håper at formen vil fortsette å holde seg god så jeg slipper å få problemer på det området. 

Jeg har bare vært her et par dager, jeg har igjen maaaaaange dager foran meg. Bortsett fra en gedigen edderkopp så har alt gått bra, alt har egentlig godt mistenkelig bra så jeg krysser fingrene for at det vil fortsette. 

Slenger med et bilde av en båt jeg så i dag, lurer på om det er mulig å få en tur med en slik...om det er noe turistgreier eller ikke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits