Første strålebehandling

Da er jeg tilbake på hotellet igjen ☺ det gikk kjempefint å ta trikken, stoppeplassen ligger 5 minutters gange fra hotellet. Heldigvis er det skjermer i trikkene som viser navnet på neste holdeplass, i tillegg til at de roper opp neste holdeplass over høytaler. Jeg har kjøpt månedskort til både buss og trikk, og på trikken hopper du egentlig bare på uten å bli sjekka for noenting.

Istedet for å ta bussen videre fra Bismarckplatz, så tok jeg beina fatt og gikk til Kopfklinik og gjorde det samme tilbake igjen. Spørs hvor mange ganger jeg klarer/orker det, men så lenge været er godt så er det ikke umulig, er dessuten også mange benker langs gåruta langs elva så det er null problem å hvile litt innimellom.

Jeg fant lett frem til HIT avdelingen, satt på venterommet ...og venta. Ingen luke man henvender seg til, de ser på kamera!! at du er der. Alle som jobber der er utrolig hyggelige og alle snakker engelsk, og alle hilser på når de passerer deg på venterommet til og med andre pasienter ☺

Først hadde jeg en kort samtale med en lege som fortalte meg at jeg er blitt satt opp til å få 30 strålinger, og hver stråling skal vare i 3 minutter. Så total behandlingstid pr dag er da knappe 10 minutter..  etterpå ble jeg vist inn til selve strålerommet, ble lagt på en benk og maska ble klemt på og skrudd fast! Det ble veldig tett og stramt inni den maska, men det er jo en grunn til at du skal ligge mest mulig i ro også ☺  De tok først noen røngtenbilder, så starta strålingen og VIPPS var jeg ferdig. Den benken du ligger på er egentlig en del av en motorisk arm, så de snurrer og vrir rundt på den senga slik at de kan få deg i den posisjonen de trenger.

Jeg kjente ingen smerte, merket jeg ble litt varm i topplokket men inget ubehag ☺

Så nå er 1 gang gjennomført, kun 29 igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits