Døden nær!!

Å HERRE GUD OG ALT SOM ER KJÆRT!!!

etter ganske lite søvn i natt våknet jeg litt over kl 6, jeg sto opp og tuslet inn på badet. Gikk ut i stua og dro fra gardinene for å sjekke utsikten som jeg ikke fikk sett i mørket i går, gjorde akkurat det samme på soverommet før jeg tok en slurk iste fra kjøleskapet. Gikk inn igjen på soverommet og pakket ut kofferten, alt ble sirlig lagt i klesskapet. Så snur jeg meg rundt for så å stirre døden i hvitøyet, eller det vil si stirre en monster edderkopp midt i hvitøyet!!! Jeg er LIVREDD edderkopper, og jeg fikk nesten panikkanfall. Det var sånn type sykt svær og feit husedderkopp, og jeg trodde jeg skulle daue. Kunne absolutt ikke dra noe sted for gud vet hvor den edderkoppen på veggen hadde beveget seg da....

Jeg har en sånn bevegelig stor aircondition på soverommet, denne har et rør som er montert i veggen som igjen går ut. Dette røret hadde falt ut av aircon maskina og jeg regner med at det var der den kom inn.

Heldigvis så turte jeg å slenge en bok i veggen, og HELDIGVIS så traff jeg!! Og mr. Monster lever ikke lenger, han havna på gulvet bak aircon maskina. Jeg kommer ikke til å få mye søvn der, hvis det skal være slike kryp rundt meg. Har man edderkoppskrekk, så har man det...og selv i en alder av veldig straks 36, så blir jeg livredd..

Så jeg skal krype til korset, og kontakte resepsjonen for å be de trille bort den aircon maskina for så å tette hullet eller røret som er igjen med et eller anna. Gjør jeg ikke det, så vet jeg at det blir ekstremt lite søvn på meg disse 6 ukene...uansett hvor fancy leiligheten er. Tro meg, jeg vet hvor teit dette høres ut... men hva skal man liksom gjøre da?

Fikk en velkomstgave fra hotellet da jeg sjekket inn i går, en kurv med vin og pasta. Jeg må nok ta den flaska i kveld om jeg skal klare å få noe søvn ;)

Nå går snart turen inn til Heidelberg, og første strålebehandling skal bli unnagjort. Krysser fingrene for at det kommer til å gå bra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits