P reisefot..

Ja da sitter jeg på toget inn til Gardemoen, rompa godt plassert på sete og kofferten stablet opp på bagasjestativet. Jeg ante virkelig ikke at det skulle være så himla vanskelig å pakke til en reise, jeg skal jo være borte i 6 uker! Det ble en kjapp ompakking i  går kveld, det er jo ingen ferie jeg skal på og kjenner jeg meg rett så kommer jeg sikkert til å gå i koseklær hele tiden... jeg har ingen grunn til å pynte meg, og jeg får muligheten til å vaske klærne mine også. Så strengt tatt trenger jeg ikke ha med meg så mye, men nå er jeg på toget og for seint til å gjøre flere endringer..heldigvis :)  jeg hadde blitt gal hvis jeg hadde hatt enda flere dager å pakke om på.

Jeg kjenner det er litt rart å tenke på at strålebehandlingen starter i morra, tida har gått så utrolig fort. Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å føle noe smerte når selve behandlinga holder på, men det er jo disse bivirkningene da. Så jeg håper at jeg klarer å slippe unna det verste, hadde vært utrolig kjipt å bare være på et hotelrom i 6 uker når man først er i utlandet for første gang på....min levetid. Harrytur til Sverige og en sliten skoletur for snart 20 år siden teller ikke :) 

Nå sitter jeg egentlig bare å psyker meg opp til å overleve flyplassen i Frankfurt nok en gang ;) men det går nok bra, tenke positivt og alt det der...

Etter den siste ompakkinga i går kveld byttet jeg også til en lettere koffert, den nye ferdigpakkede kofferten veide nesten like mye som den store svarte kofferten på bilde....og da var den svarte tom!!

Jeg dro hjemmefra like før kl 9, toget til gardemoen tar 2 timer og der må jeg vente i 3 timer før flyet går. Selve flyturen ned til Frankfurt tar ca 2 timer, og flyet mitt lander litt over kl 18. Så må jeg gjøre mitt beste på å ikke gå meg bort ;) finne bagasjen min og møtepunktet for der jeg skal bli plukket opp av airport shuttle. SÅ er det kjøreturen til Leimen hvor hotellet mitt liggee, er det like mye trafikk som sist så tar det halvannen time +. Det blir en lang dag, og kroppen verker allerede samt sliten og trøtt. Er litt spent på også om noen av plagene mine blir borte etter strålinga, krysser iallefall fingrene for det. Slitt altfor mye med svimeanfall de siste månedene.... men nå kan det forhåpentligvis bare gå oppover :)

n kommentar

Nora Piscopo

18.04.2017 kl.16:27

S kjekt! Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits