3 dager igjen.

Det er påskeaften, det er lørdag og pizzabunnen står til heving. I peisen ligger noen kubber og brenner og varmen brer seg utover i gostua. Nå er det bare 3 dager til avreise, eller det vil si at på denne tida om 3 døgn så har jeg nok en gang landet på Frankfurt flyplass. På denne tiden neste uke så har jeg allerede vært gjennom 4 strålebehandlinger, og da har jeg bare 26 stk igjen. Nå får jeg mer informasjon om dette på onsdag, men antatt siste behandlingsdag er 29 mai. Men nå er det iallefall snart i gang, jeg drar på tirsdag og blir da borte i hele 6 uker. Jeg regner med at jeg kommer til å klare meg helt fint, men det er litt rart å tenke på at man skal være i et fremmed land i 6 uker. Tar absolutt utfordringen på strak arm :) jeg skal feire både bursdag og 17 mai alene, det er jo uansett hva man gjør det til selv. Nå pleier jeg ikke å ha noe stor feiring av bursdag allikevel, og hver 17 mai så gjemmer jeg meg stort sett bare hjemme. Hater jo store folkemengder så det er nok ikke noe jeg vil savne så mye, 17 mai var jo egentlig mye morsommere når man var barn. Men jeg lover å ta en is eller to både på bursdag og 17 mai, kanskje jeg får til å bake kake også ;) hvis man finner ut av tyske ingredienser.

Men enn så lenge sitter jeg hjemme i sofaen og slapper av, og teller ned dagene til at reisenervene nok en gang skal sette inn :)

Gleder meg til å komme frem til hotellet, og se hvor jeg skal bo i de 6 ukene jeg skal være der. Føler meg modig nok til å tro at trikk og buss blir null problem, og håper jeg slipper unna de verste bivirkningene og får sjansen å utforske Heidelberg litt mer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits