Endelig i Heidelberg

Halleluja!!!! Jeg trodde nesten ikke at jeg skulle komme frem i kveld, det har vært en ekstremt lang dag..

Starter med å traske hjemmefra ned til busstoppet kl 9, tok toget 10:47 det ble forsinka inn til Oslo pga at en mann hadde rota seg inn i togtunnelen (sett for mye på Valkyrien kanskje) Kom til Gardemoen litt over kl 13, hadde da gooood tid ettersom flyet ikke skulle gå før kl 16:05. Så jeg fikk sjansen til å sitte ned, slappe av og glane på omgivelsene.

Flyturen gikk fint selv om det var en god del turbulens på nedstigningen, da vi gikk av flyet ble vi satt på busser og kjørt videre inn til terminalen. Jeg vet at jeg er en uerfaren reiser, men fy fillern flyplassen i Frankfurt er STOR og uoversiktlig. Jeg kom meg gjennom en passkontroll, vandret rundt og måtte tilslutt spørre en vakt hvor jeg skulle gå videre. Da ble jeg sendt opp en rulletrapp, og gjennom en ny sluse hvor jeg måtte scanne passet mitt.  Følte meg enda mer lost og spurte en ny person hvor hall B var, og da var jeg faktisk i hall B men jeg så ingen sjåfør. Tok en titt på telefonen og så 2 ubesvarte anrop fra et tysk nr, så da måtte jeg ringe opp igjen. Fikk litt hetta når mannen i andre enden snakka tysk, men heldigvis slo han fort over til engelsk. Han var utrolig koselig og uendelig tålmodig med å få loset meg til rett plass, og gudene skal vite at jeg da både var knallrød og gjennomsvett!!!  Men han tok meg i hånda og hilste pent, han sjekket med taxien om han var langt unna og ba meg vente... så da sto jeg der da, med LOST og "jeg reiser alene" skrevet med stor skrift i panna. Han fyren kastet på seg en sekk, dro med seg en koffert og gikk ut. Da kom ei tysk dame bort til meg og sa at vi måtte følge etter han, så lydig som jeg er gjorde jeg akkurat det.

Det var der jeg fikk kontakt med denne tyske dama, Claudia 😊 vi fikk god tid til å snakke sammen ettersom turen inn til Heidelberg tok dobbelt så lang tid som normalt pga noe ekstremt saktegående trafikk.  Hun synes det var litt trist at jeg skulle feire bursdagen min alene her nede neste gang jeg skal nedover, så hun ga meg kortet sitt med mailadressen din og da var det bare å sende henne en epost hvis jeg ville feire bursdagen min mef henne 😊

Klokka ble nesten 20:45 før jeg kom frem til hotellet, kom frem til en låst dør!! Her stengte hotellet kl 20, og jeg kom ikke inn. På døra hang det heldigvis en lapp for gjester som kom etter kl 20, så da var det frem med telefonen igjen for å ringe nok et tysk nr. Jeg var heldigvis like heldig denne gangen også, den tyske mannen slo om til engelsk. Jeg fikk en kode jeg skulle taste inn, den koden var til en av boksene ved siden av kodelåsen. Og inni boks nr 3 lå nøkkelkortet mitt, jeg fikk scannet det i døra og ENDELIG var jeg inne. Fant frem til det lille hotellrommet mitt som stinker hvitløk, så jeg regner med det ligger en restaurant/sjappe i nærheten her som bruker et tonn med hvitløk i maten.

Det er så sykt digg å ligge i en seng nå, ord kan ikke beskrive hvor trøtt og sliten jeg er. Kroppen er ekstremt vond og det samme er hodet, så jeg regner med at det i kveld ikke blir noe problem med å sove. Jeg må bare huske å sette på alarmen slik at jeg våkner 😊😊 

Så blir det å stå opp til en ny og spennende dag 😊

Har til og med gått til anskaffelse av litt euro 😊

6 kommentarer

Elisabeth

05.04.2017 kl.22:37

Bra denne dagen er over ja he he men hørtes ut som alt ordnet seg ganske bra, ingen problemer på veien som ikke løste seg raskt :) såå utrolig hyggelig hun Claudia var da! Kunne jo tatt en liten kakebit med henne på dagen din :)

Nå sover du sikkert godt etter en slitsom dag med mye opplevelser! Ha en fin dag i morgen og nyt Heidelberg :)

downsizeaplussize

06.04.2017 kl.07:51

neida, det meste ordnet seg faktisk så jeg fikk oppnådd litt mestringsfølelse ;) Claudia var veldig koselig, så tror nok jeg må ta det kakestykket. Men slvn ble det lite av, selv om kroppen skrek etter hvile. veldig lytt her, oppdaga ikke før i dag tidlig at vinduet sto oppe ;) og et amerikansk par på naborommet kjefta og smellte på hverandre.. var litt gøy å kjøre over brua i går kveld å se hele slottet være opplyst ;) gleder meg til litt sightseeing senere i dag.

mediakaos

06.04.2017 kl.10:23

Håper du får en flott dag på reise :)

downsizeaplussize

06.04.2017 kl.21:58

tusen takk :)

Ingunn

06.04.2017 kl.10:33

Fint å høre at humoren er inntakt. Ikke ofte en treffer slike som Claudia så det kakestykket må dere ta

downsizeaplussize

06.04.2017 kl.21:59

ja humoren er en god følgesvenn ;) ;) ;) kommer litt lengre med enn uten.

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits