2 dager til avreise..

2 dager før avreise, og reisenervene svermer som noen svære sommerkoteletter nede i magen. Jeg begynner snart å gjøre meg klar for den første turen nedover til Heidelberg, og jeg har en liten djevel på skulderen som gleder seg :) Denne første turen varer bare i to døgn, jeg drar på onsdag og kommer hjem igjen på fredagskvelden. Togbilletten opp til flyplassen er booka for lengst, reiseforsikring og pass er i boks. Sykehuset her hjemme har ordnet det slik at jeg blir plukket opp av en sjåfør på flyplassen i Frankfurt, og denne sjåføren skal da kjøre meg til hotellet som jeg skal ligge på i Heidelberg. 

På torsdagen så har jeg min første time på Kopfkliniken, da starter de først med legesamtale og blodprøver og jeg regner da med å få mye mer inngående informasjon om selve behandlingen og hvordan den går for seg. Så er jeg satt opp til en CT scan, og etter det så skal jeg inn å få laget en maske som de skal bruke under selve strålebehandlingen. Denne masken kommer til å bli skrudd fast i underlaget slik at hodet mitt er helt urørlig, noe som i og for seg er helt greit for det er jo betryggende å vite at den strålen treffer der den skal og ikke der den absolutt ikke skal. Jeg vet ikke helt hvor langt tid det her kommer til å ta, men jeg håper og regner med at jeg da får tid til å bruke resten av ettermiddagen og kvelden til å gå litt rundt i byen for å gjøre meg kjent. Reisekoordinatoren sa at jeg kunne ta fly hjem samme kveld men jeg sa at jeg likte ikke å stresse, og man vet jo heller ikke hvor lang tid det kommer til å ta på sykehuset heller så da fikk jeg fly hjem dagen etterpå istedet :)  

Jeg har fått flere tips og gode råd både ang sykehuset, stier og veier som jeg kan gå på og jeg har til og med fått tips om at når jeg først er der nede, så MÅ jeg smake på spaghetti is!!!!! yes du leste riktig.. SPAGHETTI IS!!! Jeg aner ikke hva det er, det er is som ser ut som spagetti men smaker da som is og det skal visst være MANGE av disse isbarene i Tyskland. Og jeg har googla den gåtur løypa jeg har fått tips om og bare etter den løypa så ligger det flere iskrembarer, så det her kan bli en spennende tur :) Jeg vet at jeg absolutt ikke har godt av is eller andre søtsaker, men når man først er i Tyskland så må man jo gjøre som tyskerne.. eller? :P 

En god mandag ønskes dere alle, og jeg slenger med et bilde jeg fant på nett av spaghetti is... :)

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits