Endelig en diagnose!

I går så var jeg blitt innkalt til en oppsummeringstime på Betanien Hospital i Skien, jeg var innlagt der til utredning for revmatisme i november i fjor. Da gikk jeg gjennom noe som føltes som flere titalls røngten, scanninger, undersøkelser og blodprøver, dro til og med innover til Rikshospitalet for å få en såkalt PET scan. Selv om blodprøver viser til høy senkning og betennelse i kroppen, så er det ingen røngten eller scanninger som tilsier at jeg har det. De konstante muskelsmertene og utmattelsen jeg har slitt med i over 2 år nå er allikevel ganske så ekte og reelle, men jeg har frem til nå ikke fått noen diagnose. 

Og det viser seg at jeg da har Fibromyalgi, det er ikke akkurat det man har lyst til å høre men når man har gått så lenge uten å vite noen ting om hva som måtte feile en så er det iallefall greit å få en diagnose. Da slipper man iallefall å gå rundt å tenke på hva som er feil og alt annet mellom himmel og jord. Så nå må jeg bare prøve å finne ut hva som funker for meg, har enda ikke møtt noen smertestillende som kan ta seg av smertene, jeg vet at fysisk aktivitet er et stort pluss når man har fibromyalgi så jeg må bare starte å prøve meg frem for å se hva kroppen tåler og etterhvert blir sterkere. 

Så nå har jeg altså et hypofyseadenom og fibromyalgi, og neste uke starter ferden for behandlingen for det førstnevnte :) 

Jeg har laget en egen gruppe på facebook der folk kan følge med på hva som skjer der nede, tenkte kanskje at facebook til tider kunne være enklere å oppdatere enn en blogg. Så hvis du har lyst så må du bare henge deg på gruppa Protonstråling i Tyskland på Facebook :)

2 kommentarer

Ensjel

29.03.2017 kl.10:27

Håper det går bra for deg.

downsizeaplussize

29.03.2017 kl.12:32

krysser fingrene :)

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits