Alt klart for behandling i Tyskland..

I dag har det blitt mye på en gang...

Først dro jeg til Tønsberg sykehus for å ta en høre prøve, dette for å "sjekke ståa" før strålebehandlingen så blir det sikkert en lik test etterpå.  Jeg fikk vite at både hørsel og ører var i perfekt stand, vurderte nesten å få dette skriftlig for fremvisning til min bedre halvdel ;) Mens jeg var der så ble jeg oppringt av Betanien hospital i Skien, jeg var der i November i fjor pga utredning i forhold til revmatisme og da gikk jeg gjennom mange undersøkelser i etterkant som nå da skal oppsummeres og fikk da time der i morgen ettermiddag. 

Men ikke nok med det, mens jeg da står der og venter på toget så ringer de jammen meg fra Rikshospitalet også. De sendte avgårde henvisningen til Heidelberg i Tyskland ang å få meg i gang med protonstrålebehandling, og de hadde nå fått denne henvisningen godkjent fra Tyskland samt at de har satt meg opp på timer der nede. Første tur blir 5-7 april, da har de satt meg opp på legetime 6.april etterfulgt av time til CT og maskelagning samme dag. Dette er da en spesiell maske som man må bruke under selve strålebehandlingen, da blir denne masken festet i bordet/underlaget slik at man er helt urørelig når strålingen holder på. Jeg får nok litt tid på ettermiddagen og kvelden til å gå litt rundt i byen, så blir jeg kanskje litt kjent der også før jeg tar flyet hjem igjen til Norge 7 april. 

Turen går nedover igjen 18 april, med oppstart av behandling 19.april og da kommer jeg til å være der nede helt frem til ca 30.mai. Det betyr faktisk at jeg kommer til å feire både bursdagen min og 17 mai mens jeg er der nede til behandling, så det kan jo bli både litt rart og spennende :) Men bare jeg får en is eller to begge dagene så skal det nok gå helt fint vil jeg tro :) 

Førstkommende torsdag er det forresten ny tur til Radiumhospitalet, da skal de ta litt mer spesifikke MR bilder av hodet og svulsten.. Så i dag ble det veldig mye info på en gang, men det er godt å vite at nå settes endelig ting i gang :) 

2 kommentarer

Nora Piscopo

27.03.2017 kl.18:29

Så bra du fikk time der nede! Får håpe hva enn du skal operere fikser seg <3

downsizeaplussize

27.03.2017 kl.22:59

ingen operasjon denne gangen, men når den tid kommer så blir den gjort i Norge :) Jeg skal til Tyskland for å få strålebehandling av en svulst jeg har i hodet.

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits