svimer....

I natt våknet jeg opp kl 2:30 av at jeg fikk et svimeanfall, jeg våkner alltid av dette når det skjer. Det siste halvanna året så har jeg hatt periodiske svimeanfall, de kommer i perioder med ca 1-2 mndr mellom hver periode. Hver periode varer i 4-5 dager, og de første dagene har jeg alt fra 5-7 svimeanfall, i motsetning til de siste dagene hvor jeg har 1-3. Jeg kjenner godt på kroppen når et slikt "anfall" kommer, det er litt vanskelig å beskrive men først blir lufta helt anderledes å puste inn og kroppen blir helt kaldt slik man blir når man kaldsvetter. Jeg svimer aldri av når dette skjer og "anfallet" avsluttes med at jeg blir veldig varm og noen ganger kvalm.  Det er ubehagelig når det skjer, men jeg begynner nå bli vant med det nå :) 

De vet ikke om dette skyldes svulsten eller ikke, det kan hende at den klemmer på noe i hodet (for eksempel når den vokser) som forårsaker disse anfallene. Men om det stemmer vites ikke, og jeg er heller ikke garantert at disse vil forsvinne etter strålebehandlingen heller.  Ettersom strålingen bare vil få svulsten til å slutte å vokse, og ikke skrumpe den inn så er det ikke sikkert at noen av plagene mine vil bli borte. De kunne faktisk også forverres!! men vi får inderlig håpe at det ikke skjer, men det er greit at man har realistiske forventinger til det som skal skje. Det som var viktigst nå var at man fikk den til å slutte å vokse, så kan det hende at det en gang i fremtiden blir en ny operasjon hvor de da prøver å fjerne mest mulig av det som er igjen. Man vil vel helst se an hvordan strålingen påvirker både kropp og svulst først. 

 

                                                            

 

 

I dag fikk jeg nytt brev fra Radiumhospitalet med time om ny MR undersøkelse, denne timen blir da neste torsdag og da skal de ta litt mer spesifikke bilder av hodet og svulsten. I tillegg til høre prøven førstkommende mandag så er dette de to siste undersøkelsene som jeg skal gjøre her før jeg drar nedover til Tyskland. Jeg håper at jeg får mer informasjon om den reisen snart også, ettersom jeg er et kontroll menneske... jeg liker å ha kontroll, få tid til å planlegge men akkurat nå har jeg ikke kontroll over noen ting og det er en smule irriterende ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

downsizeaplussize

downsizeaplussize

35, Larvik

Kategorier

Arkiv

hits